Да нарисуваш настоящето

Приятели, днес ще ви разкажем една история. Тя не е от приказките, а е по действителен случай. 

Мило семейство артисти изкарва прехраната си десетилетия наред със сезонна работа на Черноморието ни. Емидемията в страната обаче паузира техния бизнес и приходите им спадат до нулата. Както и на хиляди други артисти и хора. Разбира се, всички те са притеснени, а понякога и ужасени. Но изправени пред липса на избор, започват да търсят начин да се адаптират. 

Преди 1 месец дамата, която рисува портрети от 30 години, започва да шие ръчно маски. Маски, които стават задължителни. Същите тези ръце, които са рисували портрети на щастливи семейства. Сега тези ръце шият маски, за да ни предпазят по стилен и автентичен начин. 

В подкрепа на българските артисти

Нашето семейството от Носия решава да подкрепи това артистичното семейство, дарявайки 100% от приходите и да покаже изкуството им върху новите аксесоари на нашето време. На 1 май обаче падна забраната за носене на защитни маски на открити пространства. Въпреки това ние ви споделяме тяхната история. Някой ще каже, че развръзката е ирония. Други ще кажат, че е лош маркетинг. А ние ще ви кажем само, че вие можете да довършите историята на това семейство. 

Защо го правим? Защото вярваме, че добротата е по-заразна от всички вируси.