Подари символика за Свети Валентин

8.02.2021 / Новини

Ако избирането на подарък за Коледа ти се е сторило сложно, то със сигурност знаеш колко по-трудно е да избереш най-правилния подарък за Свети Валентин. И ако си от хората, които избягват традиционните романтични подаръци, съпътстващи празника, като – розите, шоколадовите бонбони, плюшените мечета и сърца, то си попаднал на точното място.

И както знаете, ние се вдъхновяваме от традициите, но винаги добавяме голяма доза любов, символика и иновативност. Затова подбрахме 3 идеи за подарък от Носия, с които не просто да изненадате човека, когото обичате, ами и да допълните гардероба си с модна придобовка със специална сантиментална стойност.

Стилни заедно – мъжка риза „Старостил“ и дамска риза „Богиня“

Отявлените фаворити от нашите предложения, безспорно са – мъжка риза „Старостил“ и дамска риза „Богиня“. Те са подходящи за всякакви поводи – от ходенето на работа в офиса до олтара и обратно. Всъщност не преувеличаваме, защото имаме клиент, който каза „да“ точно с тази риза, но това е друга история. Нека преди това ти представим символиката, която стои зад тези два модела.

Богия риза старостил носия шевица

Цветните мотиви от мъжката риза „Старостил“ са орнаменти, предимно използвани за украса на празнични мотиви. Нежно бродираните с кръстат бод растителни черни и червени елементи са взаимствани от автентичната шевица, характерна за софийска област. Типичната за българските носии ниска яка, е адаптирана, за да пренася модата от миналото.

Фината бродерия на дамската риза „Богиня“ изобразява богиня с вдигнати ръце. Шевицата се среща предимно върху женски дрехи. С вдигнатите си ръце, тя е готова да отблъсне всяка зла сила или болест.

Дамската риза „Богиня“ е изработена от 100% памук, който създава усещане за уют, а мъжката риза „Старостил“ е от 100% лен, който носи чувство на лекота и свобода. В тандем, създават една топла и нежна прегръдка, зад която стои богата символика, хармония и любов. Подходяща е за двойки, които залагат на традиционното, но знаят как да ценят и модното.

Ценното у вас – Суитшърти „Еделвайс“

Да откриеш еделвайс е също толкова трудно, колкото да откриеш истинската любов. Затова нашето второ любимо предложение са суитшъртите „Еделвайс„, които са unisex – очевиден плюс, защото дори да имате един брой, можете да си ги носите и двамата. Нека ти разкажем защо е ценно да го имаш.

Еделвайсът е символ на чистота и издръжливост. Моделът е създаден, за да окуражава и да напомня за борбеността в житейския цикъл на човека. В България можем да открием еделвайса по високите хребети на Пирин и Стара Планина. С този модел искаме да вдъхновим хората да търсят ценното в себе си, около себе си и в другите, използвайки изящен елемент от природата.

Моделът е подходящ за двойки, които мислят алтернативно, обичат изкуството и знаят как да ценят природата.

Цветна еуфория – Дамска тениска „Лабиринт“ и мъжка тениска „Пъзел

Третото ни предложение е по-пъстро, младежко и свежо. С тези два модела със сигурност ще се чувствате свободни и щури, защото те носят много емоция, настроение и заряд. Разказваме ти, знаем, че вече нямаш търпение.

Растителният елемент в автентичната шевица е закодиран дълбоко – разцъфване и благодат. МоделътЛабиринт“ е вдъхновен от български шевици от покрайнините на Плевен.

Пленени от многоцветните автентични шевици от плевенския край, представяме своят съвременен щрих върху оставеното ни фолклорно наследство чрез модела „Пъзел“.

Всеки женски символ в автентичните шевици има и своето мъжко отражение. Изчистеният дизайн е огледало на женската, с израз на мъжкото в по-тъмните вариации на цветовете.

Моделите са подходящи за двойки, които обичат по-ярките тонове, уличната мода и удобните модни съчетания.

Последното ни четвърто предложение не е свързано с модата и то е – Показвай всеки ден любовта си, не чакай само Свети Валентин, годишнина или Коледа. А ние винаги ще сме насреща, ако искаш да изненадаш половинката си.

Ключови думи към статията:

(0) Коментара
Бъди пръв и напиши своя коментар 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *