facebook_pixel

Подкрепи българските студенти! 15 лева от всяка закупена риза Носия отиват за дарение във фонд за стипендии

Отправната точка при създаването на Носия бе възраждането и пренасянето на фолклора и традициите в съвремието и адаптирането им към модерния свят. Днес се включваме в кампанията на приятелите ни от „Тук-Там“ и подкрепяме техния фонд за стипендии – „Иди, учи и се върни“, който е вдъхновен именно от българското Възраждането.

До 15 април 15 лева от стойността на всяка поръчка от Nosiya.bg ще отиде в подкрепа на фонда, чиято цел е да събере средства за обучението на трима български студента в престижни университети зад граница. Най-важното условие за студентите, които спечелят стипендията, е да се върнат и да се реализират у нас. Целите на организаторите тази година са 3 стипендии по 10 000 лева и менторска програма за стипендиантите. Само за 20 дни сговорна дружина от над 60 дарители събра над 18 000 лева за почти 2 стипендии. Остава много малко до крайната цел! Подкрепи младото бъдеще на България!

Подкрепете кампанията като закупите своята Носия сега!

ДОБРЕ ДОШЛИ ОТНОВО!
Забелязахме, че сте оставили продукти в кошницата си. Довършете поръчката си днес и се възползвайте от 10% отстъпка с промо код CART10.