Често задавани въпроси

Информация за доставка

Как ще доставим поръчката?

Предлагаме доставка на територията на България, както до адрес на получателя, така и до офис на куриер, използвайки услугите на Econt. При попълване на поръчката имате възможност да изберете една от двете опции – доставка до адрес или до офис на Econt.

Каква е цената на доставката?

Цената на доставката е 4 лв. При поръчка на стойност над 50 лв доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

В момента предлагаме доставка от 3 до 5 работни дни. Поради големия брой поръчки и неочаквано силния интерес към Носия, са възможни отклонения от посочения период за доставка. Във всеки случай ще получите поръчката си най-късно до 10 работни дни.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Ако сте избрали опция за плащане „наложен платеж“, изпращаме поръчката с възможности за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате и тествате продуктите, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

За съжаление, в момента нямаме възможност да извършваме доставки извън България. Работим усилено, за да направим продуктите на Носия достъпни и за българите зад граница.

Имате допълнителни връпроси?

Свържете се с нас на телефон 0883369024 или на имейл support@nosiya.bg.

Връщане на продуктите

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на 0893 744 514 или support@nosiya.bg.

Условия за връщане на продукти:

  • Наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката – касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчката
  • Продуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.
Таблици с размери

Можете да намерите таблица с размери на дрехите в сантиметри на всяка продуктова страница.

Начини на плащане

Към момента единственият начин за плащане, който предлагаме е наложен платеж при доставка. Съвсем скоро ще предложим и алтернативни методи за плащане – PayPal, ePay и ваучер.